Referenties

Dankzij  Mark en het Loopbaan Succes Instituut begrijp ik waar ik in het verleden de fout in ben gegaan. Mijn eigenwaarde was een kernprobleem. Omdat ik niet het gevoel had dat ik waardevol ben, kon ik dit ook niet weerspiegeld zien in anderen. In dit geval mijn werkgevers. Jean S.

———————————————————————————————————–

Ik vond de coachingsessies en workshops persoonlijk, transformationeel en heel heel erg inzichtelijk. Nu ik me bewust ben van mijn zelf kan ik actie ondernemen en me op een andere manier presenteren aan de buitenwereld. Dit heeft voor mij alles verandert. Ik ben nu zelfstandig ondernemer en heb meerdere bedrijven de afgelopen jaren in de markt gezet. Sarah K.

———————————————————————————————————-

Wie ben ik, wat is mijn droom was een van de eerste vragen die me gesteld werd. Een vraag die me in de war bracht. Ik  had namelijk geen idee. Ik dacht dat ik mezelf kon definieren via mijn opleiding, via mijn vrienden, via mijn werkgever, via mijn banksaldo. Gedurende de coachingsessies en workshops kwam ik erachter dat ik veel meer ben en ook meer mag zijn. Er waren veel delen die ik niet toestond om te leven en dit bracht me achteraf veel stress en depressiviteit. Maaike H.

———————————————————————————————————-

Waarom wil ik een andere werkgever? Waarom begin ik niet voor mijnzelf? Vragen waar ik niet 1, 2, 3 een duidelijk antwoord op had. In mijn geval zorgde vooral de workshops voor een ommekeer. Het contact met andere mensen die in soortgelijke situaties zitten, gaf me veel helderheid en doelgerichtheid. Na een moeizaam begin, ben ik inmiddels 1 1/2 jaar zelfstandig ondernemer en verdien ik 3x meer dan ik bij mijn oude baas verdiende. Joep U.